Jaunumi

5. – 12. klašu skolēniem, izmantojot skolēna e – karti, iespējams skolā norēķināties par pusdienām

Vecākiem ir iespēja iemaksāt pusdienām domātu naudu elektroniskajā maciņā (skolēna e – kartē), rezultātā skolēniem norēķinoties par pusdienām nav jāizmanto skaidra nauda.

Sistēmā paredzētas papildus priekšrocības, kā piemēram, katrai e – kartei var piešķirt PIN kodu, noteikt dienas limitu un bloķēt vai atbloķēt jebkurā laikā.

Norēķinu sistēmai var piereģistrēties www.skolas.rigaskarte.lv

Lasīt vairāk >>
 

Informācija

Norēķinu  kārtība par ēdināšanu:

SIA “Fristar”

Reģ.Nr.LV40003658252

Banka : A/S “Swedbank”

Konta Nr.LV96HABA0551040311295

Obligāti bankas pārskaitījumā komentāros uzrādīt:

·         Izglītības iestādes nosaukumu un klasi (Rīgas Centra humanitārā vidusskola - Kr. Barona iela - 97a,  vai  Tallinas iela - 57.

·        Skolēna vārdu un uzvārdu.

·        Norādīt apmaksāto dienu skaitu.

·        Ēdienreižu nosaukumu.

 

Ēdienkarte 1. - 4. klasēm (Kr. Barona 116)

Datums

Pusdienas

 

Ēdiena nosaukums

Iznāk., g

08.05.2017

Maltās gaļas zupa (selerija)  ar dārzeņiem un krējumu

Varīti makaroni ar sieru

Marinētu  gurķu vai kabaču salāti

Karkadē dzēriens

Maize, Rudzu

200/4

130/25

40

150

20

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

27.644

Tauki, g

26,093

Ogļhidrāti, g

88.859

Enerģ. vērt., kcal

702

09.05.2017

Vārīti kartupeļi

Brūnā mērce ( krējums ; milti)

Vistas šķiņķu kotlete ( ola;kv.milti;)

Burkānu salāti

Uzpūtenis( manna ) ar pienu ( skolas piens)

Maize, Rudzu

150

30

60

50

80/120

25

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

20,97

Tauki, g

24,00

Ogļhidrāti, g

100,63

Enerģ. vērt., kcal

702

10.05.2017

Sakņu  zupa ar krējumu

Vārīti griķi

Cūkgaļas gabaliņi krējuma mērcē  ( kv.milti;krējums)

Kāpostu – burkānu salāti ar eļļu

Dzēriens

Maize, Rudzu

200/4

120

30/35

50

150

35

 

 

Kopā:

Olbaltumvielas, g

24,828

Tauki, g

25,938

Ogļhidrāti, g

105,483

Enerģ. vērt., kcal

757

11.05.2017

Skābeņu zupa ( putraimi) ar olu un krējumu

Kartupeļu biezenis ( piens;sviests)

Cūkgaļas kotlete( olas;kv.milti;biezpiens)

Dārzeņu salāti

Dzēriens

Maize, rudzu

200/3/4

150

65

50

200

35

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

22,491

Tauki, g

26,799

Ogļhidrāti, g

91.192

Enerģ. vērt., kcal

700

12.05.2017

Vistas gaļas zupa ar dārzeņiem

Cūkgaļas plovs

Vitamīnu salāti

Maize, Rudzu

Dzēriens

200

200

60

20

150

 

 

Kopā:

Olbaltumvielas,g

24,809

Tauki,g

25,895

Ogļhidrāti, g

112,553

Enerģ. vērt., kcal

786

13.05.2017

Veģetārā biešu zupa ar krējumu

Cīsiņi ( atb.MK. not. 172 )

Varīti kartupeļi, piena mērce( kv.milti)

Dārzeņu salāti

Rabarberu - ābolu kompots

Maize,Rudzu

200/4

50

150/30

50

150

35

 

 

Kopā:

Olbaltumvielas,g

23.216

Tauki,g

25.509

Ogļhidrāti, g

97.01

Enerģ. vērt., kcal

707

 

Ēdienkarte 1. - 4. klasēm (Kr. Barona 97A)

Datums

Pusdienas

 

Ēdiena nosaukums

Iznāk., g

08.05.2017

Maltās gaļas zupa (selerija)  ar dārzeņiem un krējumu

Varīti makaroni ar sieru

Marinētu  gurķu vai kabaču salāti

Karkadē dzēriens

Maize, Rudzu

200/4

130/25

40

150

20

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

27.644

Tauki, g

26,093

Ogļhidrāti, g

88.859

Enerģ. vērt., kcal

702

09.05.2017

Vārīti kartupeļi

Brūnā mērce ( krējums ; milti)

Vistas šķiņķu kotlete ( ola;kv.milti;)

Burkānu salāti

Uzpūtenis( manna ) ar pienu ( skolas piens)

Maize, Rudzu

150

30

60

50

80/120

25

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

20,97

Tauki, g

24,00

Ogļhidrāti, g

100,63

Enerģ. vērt., kcal

702

10.05.2017

Sakņu  zupa ar krējumu

Vārīti griķi

Cūkgaļas gabaliņi krējuma mērcē  ( kv.milti;krējums)

Kāpostu – burkānu salāti ar eļļu

Dzēriens

Maize, Rudzu

200/4

120

30/35

50

150

35

 

 

Kopā:

Olbaltumvielas, g

24,828

Tauki, g

25,938

Ogļhidrāti, g

105,483

Enerģ. vērt., kcal

757

11.05.2017

Skābeņu zupa ( putraimi) ar olu un krējumu

Kartupeļu biezenis ( piens;sviests)

Cūkgaļas kotlete( olas;kv.milti;biezpiens)

Dārzeņu salāti

Dzēriens

Maize, rudzu

200/3/4

150

65

50

200

35

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

22,491

Tauki, g

26,799

Ogļhidrāti, g

91.192

Enerģ. vērt., kcal

700

12.05.2017

Vistas gaļas zupa ar dārzeņiem

Cūkgaļas plovs

Vitamīnu salāti

Maize, Rudzu

Dzēriens

200

200

60

20

150

 

 

Kopā:

Olbaltumvielas,g

24,809

Tauki,g

25,895

Ogļhidrāti, g

112,553

Enerģ. vērt., kcal

786

13.05.2017

Veģetārā biešu zupa ar krējumu

Cīsiņi ( atb.MK. not. 172 )

Varīti kartupeļi, piena mērce( kv.milti)

Dārzeņu salāti

Rabarberu - ābolu kompots

Maize,Rudzu

200/4

50

150/30

50

150

35

 

 

Kopā:

Olbaltumvielas,g

23.216

Tauki,g

25.509

Ogļhidrāti, g

97.01

Enerģ. vērt., kcal

707

 

Launags

Datums

launags

 

Ēdiena nosaukums

Iznāk., g

08.05.2017

Mannasbiezputra ( piens;sviests)ar  ievārījumu

Sviestmaizear sieru

Tēja ar pienu un cukuru

200/20

 

20/3/20

200/10

 

 

Kopā:

Olbaltumvielas,g

9.3

Tauki,g

10.7

Ogļhidrāti, g

39.5

Enerģ. vērt., kcal

292

09.05.2017

Rauga pankūkas( piens;olas;kv.milti) ar ievārījumu

Tēja ar cukuru

120/20

 

 

200/10

 

 

Kopā:

Olbaltumvielas,g

9.7

Tauki,g

10.1

Ogļhidrāti, g

43.6

Enerģ. vērt., kcal

304

10.05.2017

Rosola  salāti ( olas;krējums;sinepes)

Baltmaizesacepta olā ar cukuru un kanēli

Tēja ar cukuru

140

40

 

 

200/10

 

 

Kopā:

Olbaltumvielas,g

7.8

Tauki,g

13.1

Ogļhidrāti, g

36.4

Enerģ. vērt., kcal

295

11.05.2017

Piena zupa ar makaroniem

Sviestmaize ar dārzeņiem

250

 

20/3/20

 

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

10.7

Tauki, g

12.8

Ogļhidrāti, g

40.6

Enerģ. vērt., kcal

320

12.05.2017

Auzu pārslubiezputra ( piens) ar sviestu

Baltmaizear ievārījumu

Tēja ar cukuru

200/4

 

20/20

180/8

 

 

Kopā:

Olbaltumvielas,g

8.3

Tauki,g

9.7

Ogļhidrāti, g

39.5

Enerģ. vērt., kcal

279

13.05.2017

Piena zupa ar rīsiem

 

Sviestmaize ar sieru

250

 

20/3/15

 

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

8.7

Tauki, g

12.8

Ogļhidrāti, g

42.6

Enerģ. vērt., kcal

319

 

Ēdienkarte 5. - 12. klasēm (Kr. Barona 97A)

Datums

Pusdienas

 

Ēdiena nosaukums

Iznāk., g

08.05.2017

Maltās gaļas (selerija) zupa ar dārzeņiem un krējumu

Varīti makaroni ar sieru

Marinētu  gurķu vai kabaču salāti

Karkadē dzēriens

Maize, Rudzu

250/5

150/30

40

180

40

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

32.868

Tauki, g

31.469

Ogļhidrāti, g

111.959

Enerģ. vērt., kcal

864

09.05.2017

Vārīti kartupeļi

Brūnā mērce ( krējums )

Vistas šķiņķu kotlete ( ola;kv.milti;)

Burkānu salāti

Uzpūtenis( manna ) ar pienu ( skolas piens)

Maize, Rudzu

180

50

60

50

80/150

40

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

24,175

Tauki, g

28,010

Ogļhidrāti, g

123,604

Enerģ. vērt., kcal

842

10.05.2017

 Sakņu  zupa ar krējumu

Vārīti griķi

Cūkgaļas gabaliņi krējuma mērcē    ( kv.milti; krējums)

Kāpostu – burkānu salāti ar eļļu

Dzēriens

Maize, Rudzu

250/5

150

30/35

50

180

45

 

 

Kopā:

Olbaltumvielas, g

26,867

Tauki, g

28,091

Ogļhidrāti, g

123,894

Enerģ. vērt., kcal

858

11.05.2017

Skābeņu zupa ( putraimi) ar olu un krējumu

Kartupeļu biezenis ( piens;sviests)

Cūkgaļas kotlete( olas;kv.milti;biezpiens)

Dārzeņu salāti

Dzēriens

Maize, rudzu

250/5/5

180

65

50

200

50

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

25,086

Tauki, g

30,069

Ogļhidrāti, g

116,828

Enerģ. vērt., kcal

843

12.05.2017

Vistas gaļas zupa ar dārzeņiem

Cūkgaļas plovs

Vitamīnu salāti

Maize, Rudzu

Dzēriens

250

230

50

40

170

 

 

Kopā:

Olbaltumvielas,g

25,409

Tauki,g

28,114

Ogļhidrāti, g

123,233

Enerģ. vērt., kcal

848

13.05.2017

Veģetārā biešu zupa ar krējumu

Cīsiņi ( atb.MK. not. 172 )

Varīti kartupeļi, piena mērce( kv.milti)

Dārzeņu salāti

Rabarberu - ābolu kompots

Maize,Rudzu

250/5

50

180/60

50

200

50

 

 

Kopā:

Olbaltumvielas,g

23.82

Tauki,g

28.175

Ogļhidrāti, g

111.668

 

Enerģ. vērt., kcal

876

 

Ēdienkarte 1. - 4. klasēm (Kr. Barona 116)

Datums

Pusdienas

 

Ēdiena nosaukums

Iznāk., g

15.05.2017

Šķelto zirņu–kartupeļu zupa (selerijas sakne)

Vārītimakaroni ar gaļu un dārzeņiem

Burkānu salāti

Maize, Rudzu

Dzēriens

Skolas piens

200

 

180

50

20

130

200

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

23,725

Tauki, g

25,629

Ogļhidrāti, g

94,977

Enerģ. vērt., kcal

706

16.05.2017

Vistas zupa ar dārzeņiem

„Slinkie” kāpostu tīteņi ar gaļu un krējumu

Tomātu salāti arbiezpienu ( krējums )

Dzēriens

Maize,Rudzu

200

180/15

 

50

150

30

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

24,9

Tauki, g

25,6

Ogļhidrāti, g

100,8

Enerģ. vērt., kcal

733

17.05.2017

Biešu zupa ar krējumu

Sautējums „ Mājas gaumē „

Svaigs gurķis

Karkadē dzēriens

Maize, Rudzu

Skolas piens

250/4/10

250

20

200

30

200

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

24,885

Tauki, g

28,513

Ogļhidrāti, g

89,493

Enerģ. vērt., kcal

718

18.05.2017

Pupiņu zupa ar krējumu

Vistas šķiņķa kotlete ( olas;kv.maize ar vārītiem rīsiem un tomātu – krējuma  mērci ( kv.milti)

Ķīnas kāpostu salāti ar eļļu

Rudzu maize

Upeņu dzēriens

 

200/5

60/13/40

 

 

40

30

150

 

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

24.384

Tauki, g

24.235

Ogļhidrāti, g

109.775

Enerģ. vērt., kcal

755

19.05.2017

Boloņas mērce

Varīti kartupeļi

Vārītu biešu salāti

Biezpiena- citronu masa ( sald.krēj.)ar sulas mērci

Dzēriens

Maize,Rudzu

90

150

50

50/100

 

100

35

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

27,7

Tauki, g

25,1

Ogļhidrāti, g

94,9

Enerģ. vērt., kcal

716

 

Ēdienkarte 1. - 4. klasēm (Kr. Barona 97A)

Datums

Pusdienas

 

Ēdiena nosaukums

Iznāk., g

15.05.2017

Šķelto zirņu–kartupeļu zupa (selerijas sakne)

Vārītimakaroni ar gaļu un dārzeņiem

Burkānu salāti

Maize, Rudzu

Dzēriens

Skolas piens

200

 

180

50

20

130

200

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

23,725

Tauki, g

25,629

Ogļhidrāti, g

94,977

Enerģ. vērt., kcal

706

16.05.2017

Vistas zupa ar dārzeņiem

„Slinkie” kāpostu tīteņi ar gaļu un krējumu

Tomātu salāti arbiezpienu ( krējums )

Dzēriens

Maize,Rudzu

200

180/15

 

50

150

30

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

24,9

Tauki, g

25,6

Ogļhidrāti, g

100,8

Enerģ. vērt., kcal

733

17.05.2017

Biešu zupa ar krējumu

Sautējums „ Mājas gaumē „

Svaigs gurķis

Karkadē dzēriens

Maize, Rudzu

Skolas piens

250/4/10

250

20

200

30

200

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

24,885

Tauki, g

28,513

Ogļhidrāti, g

89,493

Enerģ. vērt., kcal

718

18.05.2017

Pupiņu zupa ar krējumu

Vistas šķiņķa kotlete ( olas;kv.maize ar vārītiem rīsiem un tomātu – krējuma  mērci ( kv.milti)

Ķīnas kāpostu salāti ar eļļu

Rudzu maize

Upeņu dzēriens

 

200/5

60/13/40

 

 

40

30

150

 

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

24.384

Tauki, g

24.235

Ogļhidrāti, g

109.775

Enerģ. vērt., kcal

755

19.05.2017

Boloņas mērce

Varīti kartupeļi

Vārītu biešu salāti

Biezpiena- citronu masa ( sald.krēj.)ar sulas mērci

Dzēriens

Maize,Rudzu

90

150

50

50/100

 

100

35

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

27,7

Tauki, g

25,1

Ogļhidrāti, g

94,9

Enerģ. vērt., kcal

716

 

Launags

Datums

Launags

 

Ēdiena nosaukums

Iznāk., g

15.05.2017

Biezpiensar krējumu

Karstmaize ar āboliem un kanēli ( krējums)

Tēja ar cukuru

40/25

 

40

200/10

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

15.95

Tauki, g

21.4

Ogļhidrāti, g

31.5

Enerģ. vērt., kcal

384

16.05.2017

Prosas biezputra ( piens;sviests) ar sviestu

Sviestmaizear šokolādes sviestu

Tēja arpienu un cukuru

200/5

 

20/20

 

200/5

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

13.1

Tauki, g

16,5

Ogļhidrāti, g

53.3

Enerģ. vērt., kcal

414

17.05.2017

Ābolu  pankūkas ( piens;kv.milti) ar ievārījumu un krējumu

Kakao ( piens)

Auglis 

120/10/10

 

 

200

50

 

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

7.09

Tauki, g

9.3

Ogļhidrāti, g

26.2

Enerģ. vērt., kcal

217

18.05.2017

Vārīti cepti kartupeļi ar dārzeņiem un olu

Rudzu maize

Tēja zāļu ar cukuru

140

 

15

200/3

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

7.20

Tauki, g

9.87

Ogļhidrāti, g

28.60

Enerģ. vērt., kcal

232

19.05.2017

Mannas biezputra ( piens;sviests)ar cukuru un kanēli

 

Tēja ar cukuru

200/9/1

 

 

 

200/5

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

7.0

Tauki, g

8.2

Ogļhidrāti, g

56.0

Enerģ. vērt., kcal

326

 

Ēdienkarte 5. - 12. klasēm

Datums

Pusdienas

 

Ēdiena nosaukums

Iznāk., g

15.05.2017

Šķelto zirņu–kartupeļu zupa (selerijas sakne)

Vārītimakaroni ar gaļu un dārzeņiem

Burkānu salāti

Maize,Rudzu

Dzēriens

250

 

210

60

40

150

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

26.4

Tauki, g

31.3

Ogļhidrāti, g

113,8

Enerģ. vērt., kcal

840

16.05.2017

Vistas zupa ar dārzeņiem

„Slinkie” kāpostu tīteņi ar gaļu un krējumu

Tomātu salāti arbiezpienu ( krējums )

Dzēriens

Maize,Rudzu

250

230/15

50

180

40

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

30,9

Tauki, g

33,2

Ogļhidrāti, g

105,6

Enerģ. vērt., kcal

845

17.05.2017

Biešu zupa ar krējumu

Sautējums „ Mājas gaumē „

Svaigs gurķis

Karkadē dzēriens

Maize, Rudzu

300/15

300

20

200

70

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

27,96

Tauki, g

39,20

Ogļhidrāti, g

107,456

Enerģ. vērt., kcal

895

18.05.2017

Pupiņu zupa ar krējumu

Vistas šķiņķa kotlete ( olas;kv.maize ar vārītiem rīsiem un tomātu-krējuma mērci( kv.milti)

Ķīnas kāpostu salāti ar eļļu

Rudzu maize

Upeņu dzēriens

 

250/5

60/150/50

 

40

40

180

 

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

28.140

Tauki, g

28.071

Ogļhidrāti, g

135.00

Enerģ. vērt., kcal

905

19.05.2017

Boloņas mērce

Varīti kartupeļi

Vārītu biešu salāti

Biezpiena- citronu masa ( sald.krēj.)ar sulas mērci

Dzēriens

Maize,Rudzu

90

180

50

50/120

 

100

35

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

33,7

Tauki, g

31,1

Ogļhidrāti, g

113,9

Enerģ. vērt., kcal

870